Inshine begeleidt familieopstellingen

Soms kom je dan op een punt dat je klaar bent met iets of met hoe je je voelt. Dat je het anders wil doen. Het is vaak het begin van verandering, want veranderen kan alleen als je dat zelf wilt. Sta jij ook op dit punt? Dan kan een familieopstelling je helpen.

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling helpt je meer bewust te worden waarom je dingen doet, waarom iets je raakt, waarom je tegen dingen aanloopt en meer. Met een familieopstelling ga je naar de oorzaak van iets en dat helpt om dingen te veranderen in het nu.

Samen onderzoeken hoe het fijner kan

Inshine verzorgt familieopstellingen in verschillende vormen: van individuele familieopstelling en een opstelling in groepsverband tot een familieopstelling met paarden. Martine van Inshine: ik onderzoek samen met mijn cliënten waarom ze tegen dingen aanlopen en wat er nodig is om dit te veranderen. Ik bied meerdere vormen aan, zodat een cliënt kan kiezen welke manier fijn voelt, want je fijn en veilig voelen is heel belangrijk in een sessie.

Loslaten en heling

Sandra deed ook een familieopstelling bij Inshine. Sandra: “Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten en heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik openstaan voor de emoties die omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Wil jij ook een familieopstelling doen of wil je meer informatie? Kijk op de website van Inshine: www.inshine.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *